Kreu / Tag Archives: Spartak Ngjela

Tag Archives: Spartak Ngjela

Meta Ik!

Ambasadori amerikan të na tregojë emrat e të korruptuarve

Nga Spartak Ngjela Kur pushtetarët e një shoqërie sillen si kalamaj teksa iu rrezikohet pushteti, tregojnë se e urrejnë popullin e tyre. Kjo është gjendja shqiptare sot. Shikoni se çfarë po ndodh në funksion të vizitës së Xhon Kerrit në Tiranë: Berisha urdhëron Presidentin e Republikes të dalë e ta …

Lexo më shumë

Berisha dhe Meta janë drejt shkatërrimit të tyre

Ambasadori amerikan të na tregojë emrat e të korruptuarve

Nga Spartak Ngjela Erdhi koha që të bëjmë më në fund analizën logjike të asaj që po ndodh me Reformën në Drejtësi, dhe me konfliktin e palëve. Pyetja e pare, në këtë arsyetim logjik, që do të vijojë, është kjo: Cila është kërkesë e Berishës dhe Metës për Reformën në …

Lexo më shumë

Komedia revolucionare e vjedhësve

ngjela spartak

Nga Spartak Ngjela Përfundimi që filozofi Putman nxjerr nga eksperimenti i tij për mendimin është që, të menduarit, nuk është thjesht ‘në kokë’: të mendosh është të qëndrosh në një relacion kompleks me gjërat jashtë nesh, se këto gjëra luajnë një rol aktiv në furnizimin me përmbajtje të mendimeve tona. …

Lexo më shumë

Ngjela: Ambasadori amerikan të na tregojë emrat e të korruptuarve

Ambasadori amerikan të na tregojë emrat e të korruptuarve

Ngjela: Ambasadori amerikan të na tregojë emrat e të korruptuarve Kryetari i Partisë Ligj e Drejtësi, Spartak Ngjela, bën apel për të luftuar të korruptuarit me mbështetjen e vullnetit politik amerikan dhe  kërkon që ambasadori amerikan në Tiranë, Donald Lu,  të beje ditur emrat e të korruptuarve. Ngjela  nëpërmjet një postimi në …

Lexo më shumë