Marketing

Lajme.al – Është portal informativ i fokusuar kryesisht në mbulimin e ngjarjeve dhe aktiviteteve nga Shqipëria, por që sigurisht nuk do mungojnë edhe informacionet më të rëndësishme nga mediat vendase dhe të huaja, të përzgjedhura me kujdes për ju.

Lajme.al numëron rreth 100.000 vizitorë në ditë dhe mesatarisht shfletohen 400.000+ faqe, ku gjithashtu kemi arritur të krijojmë një komunitet jashtzakonisht aktiv në faqen tonë në Facebook me rreth 300.000 ndjekës.

Nëse jeni të interesuar për të reklamuar tek Lajme.al, kushtet e reklamimit, kohëzgjatja e reklamës etj. do të negociohen drejtpërdrejtë me ju, por paraprakisht ju njoftojmë se kemi oferta dhe çmime shumë konkurruese.

Email: [email protected]
WhatsApp: +355 69 696776277