E diel , 4 Dhjetor 2016
Kreu / Tag Archives: Përmbytjet

Tag Archives: Përmbytjet

Bashkia Tiranë strehon 11 familjet rome të përmbytura

Familje-rome

Drejtoresha e Përgjithshme e Shërbimit Social, Besjona Dede: “Soba druri dhe izolim të ndërtesës, për familjet e shpërngulura nga Bregu i Lumit” Në kushtet e temperaturave të ulëta, Bashkia e Tiranës ka marrë masa mbi krijimin e kushteve normale për familjet e shpërngulura në Tufinë për shkak të përmbytjeve nga …

Lexo më shumë