E diel , 4 Dhjetor 2016
Kreu / Tag Archives: ndryshimet kushtetuese

Tag Archives: ndryshimet kushtetuese

Ndryshimet kushtetuese, ja propozimet e ekspertëve

ekspertet reforma ne drejtesi

Bëhet publik drafti përfundimtar i ndryshimeve ligjore të ekspertëve të nivelit të lartë të reformës në drejtësi. Përveç sanksionimit në Kushtetutë të legjislacionit që lidhet me integrimin europian, dallimi mes këtij drafti dhe atij të ekspertëve të Ministrisë së Drejtësisë është mëse i qartë. Ndërsa Ministria e Drejtësisë propozon që …

Lexo më shumë