Kreu / Tag Archives: ku te gjej pune

Tag Archives: ku te gjej pune

SHPK publikon 3111 vende të lira pune

SHPK publikon 3111 vende të lira pune

Shërbimi Kombëtar i Punësimit ka publikuar 3111 vende të lira pune, të shpërndara përkatësisht në 65 qytete në vend. Me rëndësi, krijimi i llogarisë personale. Çdokush që plotëson kriteret e kërkuara mund të kandidojë nëpërmjet aplikimit online pasi faqja zyrtare e shërbimit kombëtar të punësimit u jep mundësi të interesuarve …

Lexo më shumë

Rregullat e reja, ja si mund të punësoheni në Gjermani

si mund të punësoheni në Gjermani

Në Gjermani, nga data 1 janar 2016, kanë hyrë në fuqi ndryshime të rëndësishme ligjore që përcaktojnë rregullat për mundësi punësimi dhe leje-qëndrimi për disa shtete të Ballkanit, duke e përfshirë edhe vendin tonë Kosovën. Qytetarëve të Shqipërisë, Bosnjë-Herzegovinës, Kosovës, ish-Republikës Jugosllave të Maqedonisë, Malit të Zi dhe Serbisë vetëm …

Lexo më shumë