Kreu / Tag Archives: komisioni per demokraci

Tag Archives: komisioni per demokraci

Ambasada e SHBA, grante për të drejtat e njeriut

grante për të drejtat e njeriut

Ambasada e SHBA, grante për të drejtat e njeriut Ambasada e SHBA-së në Tiranë ben te ditur se ka filluar nisma Akademia Rinore e të Drejtave te Njeriut, e mbështetur nga grante të vogla nga Komisioni për Demokraci. Ambasada e SHBA-së në Tiranë  nëpërmjet faqes së saj dhe statusit në …

Lexo më shumë