Kreu / Tag Archives: karriera

Tag Archives: karriera

Mundësi punësimi, “Hidh hapin tënd…”

• Ke përfunduar studimet dhe je në kërkim të punës tënde të parë? • Po kërkon Praktika apo Internshipe si një hap i rëndësishëm drejt tregut të punës? • Ke nevojë për Trajnime Workshope? • Dëshiron të informohesh rreth bursave të studimit jashtë vendit? Është koha tani! Fakulteti i Ekonomisë …

Lexo më shumë