Kreu / Tag Archives: Ambasada e SHBA

Tag Archives: Ambasada e SHBA

Mundësi studimesh në SHBA

Ambasada e Shteteve të bashkuara të Amerikës pranon aplikime për Programin Hubert H. Humphrey për vitin akademik 2018 – 2019. Ky program u jep mundësinë personave që janë në mes të karrierës së tyre profesionale dhe me potencial udhëheqës të shkojnë në Shtetet e Bashkuara për një vit të nivelit …

Lexo më shumë

Ambasadori Lu: Drejtësia parësore për SHBA-të

Ambasadori Lu

Ambasadori Lu: Drejtësia parësore për SHBA-të INTERVISTA/ Ambasadori amerikan flet pas një viti qëndrimi në Shqipëri. “Në pranverë 2016, vendi do të ketë një reformë të thellë të gjyqësorit”. Zoti Lu shprehet për lidhjet e politikës me krimin, procesin e dekriminalizimit, fenomenin e korrupsionit dhe ngritjen e Byrosë kombëtare të …

Lexo më shumë

Ambasada e SHBA, grante për të drejtat e njeriut

grante për të drejtat e njeriut

Ambasada e SHBA, grante për të drejtat e njeriut Ambasada e SHBA-së në Tiranë ben te ditur se ka filluar nisma Akademia Rinore e të Drejtave te Njeriut, e mbështetur nga grante të vogla nga Komisioni për Demokraci. Ambasada e SHBA-së në Tiranë  nëpërmjet faqes së saj dhe statusit në …

Lexo më shumë