E hënë , 23 Janar 2017
  • Një shekull nga revolucioni, 10 vjet nga kriza e madhe

    Kthehemi kështu në kontradiktat e nëntëqindës, të shprehura sot në forma natyrisht të reja dhe më shqetësuese: mes demokracisë liberale dhe kapitalizmit në format e tij të ndryshme, mes inovacionit të…

  • Betohet Trump, qëndrimet mbi çështjet kryesore

    Më poshtë vijojnë të përmbledhura qëndrimet e presidentit të zgjedhur të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump mbi ekonominë, punësimin, taksat, shëndetësinë, politikën e jashtme, mbrojtjen …

  • Gruevski: Soros ndërsen shqiptarët kundër maqedonasve

    Gazeta Express i ka marrë një intervistë ish-kryeministrit të Maqedonisë, Nikolla Gruevski lidhur me zhvillimet në vendin fqinj, por më interes paraqet këndvështrimi i tij në raport me shqiptarët dhe …

Të fundit