Kreu / Kuriozitete / Zgjidh një mësues shpirtëror dhe lexo qëllimin tënd në këtë jetë

Zgjidh një mësues shpirtëror dhe lexo qëllimin tënd në këtë jetë

Secili prej nesh ka një mision në këtë jetë. Logjikisht askush nuk na dha një manual kur lindi. Por ka disa karakteristika në ne dhe në zgjedhjet tona që na ndihmojnë të kuptojmë se çfarë duhet të ndjekim, domethënë, misioni ynë në këtë botë.

Shikoni këta tre mësues shpirtërorë dhe zbuloni misionin e shpirtit tuaj:

1 – Buda Gautana

Misioni i shpirtit tuaj, qoftë intuitive apo jo, është ndriçimi. Është e mundshme që tashmë keni pasur mundësi të zgjoheni nga vetëdija ose jeni shumë të etur për t’u afruar më shtetin shpirtëror, pa pasur një ide të qartë se si ta bëni apo ku të filloni: është shpirti juaj që po flet me ju.

Ndaloni të mendoni se ndriçimi është diçka vetëm për saga të mëdha, ose që ju duhet të jeni vegan ose të meditoni në orën 5 të mëngjesit për tre orë rresht. Ndriçimi që po përjetoni tani është të kuptoni se shpirti juaj ka ardhur për të jetuar të gjitha përvojat njerëzore, se nuk ka të keqe ose të mirë dhe se çdo njeri kalon nëpër jetën tonë për të na mësuar diçka dhe praktikoni vetë-keqardhjen dhe dashurinë që do t’ju japë lumturi.

2 – Kuan Yin

Misioni i shpirtit tuaj është të jetosh dhe të përjetosh dhembshuri. Shumë njerëz nuk e kuptojnë këtë koncept të mrekullueshëm dhe e ngatërrojnë atë me keqardhje, dhe ndoshta shumë herë e njëjta ndodh me ju. Dhembshuria është aftësia për të vënë veten në këpucët e të tjerëve dhe për të kuptuar vuajtjet e të tjerëve.

Lavdia ka të bëjë me besimin se tjetri është një qenie e pafuqishme dhe e shikoj atë nga pozita ime e privilegjuar. Shpirti juaj dëshiron që ju të filloni të jeni të mëshirshëm me veten tuaj. Mos e trajtoni veten keq, mos mendoni se nuk jeni aspak i mirë, mos u bëj më e keqja. Dhembshuria e vërtetë ndaj tjetrit vjen nga një zemër e shëndetshme.

Pra, jepini vetes dashuri dhe dhembshuri. Shpirti yt po e pret.

3 – Ling

Misioni i shpirtit tuaj është të jetosh lumturinë. Ndoshta ju jeni një nga njerëzit që mendoni se lumturia është në ato momente kur qeshni dhe kënaqeni. Shpirti juaj e di se nuk është kështu, prandaj ju nxit të kërkoni shërimin e dhimbjeve tuaja, filloni të pranoni atë që nuk mund të ndryshohet, ju lidheni me mrekullitë e natyrës.

Lumturia është gjithmonë e pranishme, vetëm ta gjeni në zemrën tuaj, jo jashtë jush. Ndërsa shëroni plagët, ju lidheni me veten, do të filloni ta kuptoni se në një shëtitje të thjeshtë për të blerë diçka, ju mund të gjeni lumturi. Shkoni në kërkim të lumturisë suaj, shpirti juaj dëshiron.

Mos humbisni

Prindërit e gënjyen djalin se ishte me kancer, për të marrë donacione

Gjithçka ka ndodhur në harkun kohor të 8 muajve në Fort Walton Beach, Florida. Të …

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com