Kreu / Shëndet / Zgjasni jetën përmes një hapi të thjeshtë

Zgjasni jetën përmes një hapi të thjeshtë

zgjatni-jet-euml-n-p-euml-rmes-nj-euml-hapi-t-euml-thjesht-euml_hd (1)Zgjasni jetën përmes një hapi të thjeshtë

Hulumtuesit e kanë gjetur një mënyrë të lehtë, se si mund të zgjatni jetën dhe është shumë e thjeshtë.

Është gjetur se bamirësia, i ndihmon njerëzit të menaxhojnë stresin –duke ndihmuar në masë të madhe, në përmirësimin e shëndetit.

Studiues nga Universiteti Wisconsin-Madison, ka bërë një hulumtim në marrëdhënien mes nivelit të lart të stresit dhe vdekjes.

“Sa keni përjetuar stres gjatë këtij viti dhe a besoni se stresi është i dëmshëm për shëndetin tuaj?” është pyetja që i është bërë shumë pjesëmarrësve.

Më pas, ata kanë bërë hulumtime për të parë, se kush ka vdekur dhe kur, transmeton Telegrafi.

Një studim i bërë nga Universiteti i Buffalos, tregon se bamirësia, është e lidhur me nivele të ulëta të stresit.

Në studimin e bërë me 846 participant, është vërtetuar se ata që kanë pasur nivele të ulëta të stresit, ishte për shkak të nivelit të ulët të negativitetit, sepse kishin ndihmuar shumë njerëz gjatë jetës së tyre.

Mos humbisni

Sëmundja e ‘syrit të thatë’, nuk do ta besoni çfarë fshihet pas saj

Mund te na qelloje shpesh te na thahen syte, sidomos nga perdorimi i telefonave smartfone, …

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.