Kreu / Aktualitet / Zemërgjerësia e njerëzve të pastrehë

Zemërgjerësia e njerëzve të pastrehë

Zemërgjerësia e njerëzve të pastrehë

Njerëzit e pastrehë kanë zemër të madhe. Ata mund të mos kenë para dhe ushqim të mjaftueshëm  – por, gjithnjë janë të gatshëm që dhe kafshatën e fundit, të ndajnë me miqtë e tyre katërkëmbësh, me të cilët i lidhë dashuria pa kushte.

E gjitha kishte nisur vite më parë, kur në media ishin botuar fotografi të personave të pastrehë që kujdeseshin për qentë, macet apo dhe kafshët tjera të tyre apo dhe ato të braktisura. Dhe kjo dashuri e sinqertë, që shihet në rrugët e qyteteve të mëdha të botës, vazhdon t’i intrigojë njerëzit, andaj ata vazhdojnë të postojnë fotografi të tilla në internet.

Siç do të shihni në një fotogaleri të përzgjedhur për ju – qentë nuk i paragjykojnë të pastrehët dhe lypsarët siç e bëjnë shpeshherë njerëzit, ata u qëndrojnë pranë madje dhe në kushtet ekstreme të motit.

pastrehe qeni 033pastrehe qeni 032pastrehe qeni 031pastrehe qeni 030pastrehe qeni 029pastrehe qeni 028pastrehe qeni 027pastrehe qeni 025pastrehe qeni 024pastrehe qeni 023pastrehe qeni 021pastrehe qeni 020pastrehe qeni 019pastrehe qeni 018pastrehe qeni 017pastrehe qeni 020pastrehe qeni 019pastrehe qeni 014pastrehe qeni 013pastrehe qeni 012pastrehe qeni 010pastrehe qeni 008pastrehe qeni 007pastrehe qeni 005pastrehe qeni 004pastrehe qeni 003pastrehe qeni 001pastrehe qeni 009pastrehe qeni 011pastrehe qeni 026pastrehe qeni 016pastrehe qeni 006pastrehe qeni 015

Mos humbisni

Veprimet e dyshimta të vajzës, pronari i Benz-it që e përplasi flet në Polici: Makinën e…

Nga hetimet qe jane bere deri me tani, rezulton se “Benz”-i që shkaktoi aksidentin e …

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.