Kreu / Tag Archives: Zgjasni jetën përmes një hapi të thjeshtë

Tag Archives: Zgjasni jetën përmes një hapi të thjeshtë

Zgjasni jetën përmes një hapi të thjeshtë

Zgjasni jetën përmes një hapi të thjeshtë Hulumtuesit e kanë gjetur një mënyrë të lehtë, se si mund të zgjatni jetën dhe është shumë e thjeshtë. Është gjetur se bamirësia, i ndihmon njerëzit të menaxhojnë stresin –duke ndihmuar në masë të madhe, në përmirësimin e shëndetit. Studiues nga Universiteti Wisconsin-Madison, …

Lexo më shumë