Kreu / Tag Archives: pune ne gjermani

Tag Archives: pune ne gjermani

Rregullat e reja, ja si mund të punësoheni në Gjermani

si mund të punësoheni në Gjermani

Në Gjermani, nga data 1 janar 2016, kanë hyrë në fuqi ndryshime të rëndësishme ligjore që përcaktojnë rregullat për mundësi punësimi dhe leje-qëndrimi për disa shtete të Ballkanit, duke e përfshirë edhe vendin tonë Kosovën. Qytetarëve të Shqipërisë, Bosnjë-Herzegovinës, Kosovës, ish-Republikës Jugosllave të Maqedonisë, Malit të Zi dhe Serbisë vetëm …

Lexo më shumë