E shtunë , 3 Dhjetor 2016
Kreu / Tag Archives: Pse myslimanët nuk e hanë mishin e derrit

Tag Archives: Pse myslimanët nuk e hanë mishin e derrit

Arsyet pse myslimanët nuk e hanë mishin e derrit

de_1466591908-4264067

Fakti se konsumimi i mishit të derrit është i ndaluar në Islam tashmë dihet, por pikat e mëposhtme shpjegojnë arsyet dhe aspektet e këtij ndalimi: 1) Një derr është një kazan i vërtetë mbeturinash. Ha gjithçka, duke përfshirë jashtëqitje, mish të dekompozuar apo dhe perime të kalbura. Ata hanë edhe …

Lexo më shumë