Kreu / Tag Archives: Në qarkun e Kukësit ka rënë ndjeshëm numri i lindjeve

Tag Archives: Në qarkun e Kukësit ka rënë ndjeshëm numri i lindjeve

Kukës, bie njdeshëm numri i lindjeve

bie njdeshëm numri i lindjeve

Në qarkun e Kukësit ka rënë ndjeshëm numri i lindjeve. Sipas mjekëve, janë 23% më pak lindje në qytet dhe 34% më pak në zonat rurale. Shkaku kryesor është emigracioni dhe largimi i çifteve të reja, kryesisht për të kërkuar azil në Gjermani. Shqetësuese është rënia e numrit të popullsisë …

Lexo më shumë