Kreu / Tag Archives: NASA

Tag Archives: NASA

Jeni gati? NASA kërkon të punësojë një… “hero”

NASA ka hapur aplikimet për një vend pune, ku rroga vjetore shkon përtej 200 mijë dollarëve. Aplikimet janë të vlefshme vetëm për shtetasit amerikanë dhe në përshkrimin e punës thuhet: “Të mbikëqyrë dhe shmangë ndotjen e planeteve gjatë eksplorimit të hapësirës”. “NASA ka rregulla të qarta sa i takon sigurisë …

Lexo më shumë

NASA krijon pilulën që ndalon plakjen

NASA kohët e fundit ka njoftuar se ka në plan të kryejë disa teste të një pilule e cila kthen mbrapsht plakjen, pilulë kjo që do t’iu jepej astronautëve për udhëtime në Mars. Testimet e para të kësaj pilule do të fillojnë brenda gjashtë muajve dhe pilula tashmë është përdorur …

Lexo më shumë