E shtunë , 3 Dhjetor 2016
Kreu / Tag Archives: mediat shqiptare

Tag Archives: mediat shqiptare

Mediat shqiptare kalojnë cakun e idiotësisë

Nena-95-vjecare

Papërgjegjshmeria dhe vulgariteti i mediave shqiptare ka tejkaluar çdo cak. Në shumë raste nuk bëhet fjalë më vetëm për mungesë etike e profesionalizmi, por realiteti shkon deri në një budallepsje kolektive. Televizionet shfaqin masivisht progame të mbushura me idiotesira në kuptimin e plotë të fjalës, dhe po kështu edhe gazetat …

Lexo më shumë

Letra e Zuckerberg që i degjeneroi mediat shqiptare

zuckerberg

Një mëngjes shqiptarët aktive online u zgjuan me një informacion krejt të paparashikuar: Zuckerbergu i kishte pikë të dobët shqiptarët. Nuk ishte status Facebook-u, as satirë, shqiptarët e lexuan këtë informacion në media serioze, aty ku lexojnë deklarata kryeministrash dhe shkrime investigimi, citojmë Blic. E vërteta është që ky letërkëmbim …

Lexo më shumë