Kreu / Tag Archives: lifestyle (page 2)

Tag Archives: lifestyle

Nadeea zhvishet plotësisht (Foto+18)

Nadeea zhvishet plotësisht (Foto+18) Ylli i muzikës pop në Amerikë, Nadeea Volianova, ka vendosur të zhvishet plotësisht. Ajo ka festuar daljen e filmit “Spectre”, duke kopjuar vajzën e artë Bond.  Nadeea e ka lyer trupin me bojë te artë dhe ka sjellë këto foto.

Lexo më shumë

Shtypi ditor

  Shqipëri » Shtypi ditor në Shqipëri Gazeta Tema Sport Ekspres Gazeta Shqip Gazeta 55 Koha Jonë JAVA Gazeta MAPO Rilindja Demokratike DITA Tirana Observer   Kosovë & Maqedoni » Mediat në Kosovë dhe Maqedoni Kosova Sot Gazeta Express Koha Ditore Bota Sot Zëri Jeta në Kosovë Lajmpress BLIC Gazeta Tribuna …

Lexo më shumë

Kontakt

Lajme.al mirëpret komunikimin me shfletuesit, partnerët dhe cilindo që ka një sugjerim apo kërkesë. Për këto arsye dhe të tjera që lidhen me një shërbim më të mirë, ju mund të kontaktoni në adresat e postës elektronike të cilat janë:       ADRESA:   lajme.al

Lexo më shumë
Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com