Kreu / Tag Archives: kriza e refugjateve

Tag Archives: kriza e refugjateve

Meta: Shqipëria do bëjë pjesën e saj për krizën e refugjatëve

President në 2017

Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta, ka marrë pjesë sot në Konferencen e Kryeparlamentareve të Iniciativës Adriatiko-Joniane në Split. Në njoftimin për mediat nga zyra e shtypit e Kuvendit të Shqipërisë, thuhet se në konferencë moren pjesë kryeparlamentarët e Shqipërisë, Kroacisë, Italisë, Greqisë, Sllovenisë, Malit të Zi dhe Bosnjes. Kryetari i …

Lexo më shumë

Danimarka konfiskon pasurinë e migrantëve

Danimarka konfiskon pasurinë e migrantëve

Danimarka konfiskon pasurinë e migrantëve Qeveria e djathtë në Danimarkë njoftoi sot një marrëveshje të arritur me partinë kryesore opozitare, e cila ka shumicën në Parlament të një projektligji mjaft të diskutueshëm për konfiskimin e sendeve me vlerë monetare të migrantëve për të financuar qëndrimin e tyre. Venstre, partia liberale …

Lexo më shumë