Kreu / Tag Archives: jeta pas vdekjes

Tag Archives: jeta pas vdekjes

Shkencëtarët zbulojnë çfarë ndodh pas vdekjes

vdekjes

Shkencëtarët pretendojnë se vdekja mund të mos jetë fundi që i druhemi të gjithë dhe se njerëzit kanë shpirt që lë trupin pasi ky i fundit vdes. Mund të duket si një mit i mbinatyrshëm, por ideja që ndërgjegjja e njeriut jeton pas vdekjes është hedhur si tezë nga shumë …

Lexo më shumë