Kreu / Tag Archives: jashtëtokësorët

Tag Archives: jashtëtokësorët

Apokalipsi, çfarë parashikon historia ?

apokalipsi

Kur Engjëlli hapi vulën e gjashtë, përjetoi një tronditje të fortë tërmeti. Dielli u nxi menjëherë, hëna u bë e kuqe si gjaku, yjet e qiellit filluan të binin mbi tokë, njësoj siç bien fiqtë e papjekur pas një stuhie”. “Kështu është përshkruar në Apokalipsin e Gjonit, hapja e vulës …

Lexo më shumë

Në vitin 2027 do të jetojmë në Mars

jetojmë në Mars

Organizata “Mars One” nga Holanda thotë se misionin e tyre të parë me njerëz për në planetin e kuq do ta fillojë në vitin 2027.   “Në 2027 do të jetojmë në Mars”, tha drejtori i organizatës Bas Lansdorp në një intervistë për CNN. Ai rikujtoi se “Mars One” është …

Lexo më shumë

UFO-t dhe shfaqja e tyre në Tokë

UFO-t dhe shfaqja e tyre në Tokë

Jetojmë në atë që quhet planeti Tokë. Por që nga lashtësia e deri më sot asnjëherë njeriu nuk e ka ndërprerë kureshtjen për të ditur se çka jashtë planetit tonë. A ka jetë tjetër në galaktikë,apo edhe më shumë se kaq, çfarë janë këto qenie dhe si duhet të komunikojmë …

Lexo më shumë