E martë , 6 Dhjetor 2016
Kreu / Tag Archives: Ja si duket Samsung Galaxy S7

Tag Archives: Ja si duket Samsung Galaxy S7

Ja si duket Samsung Galaxy S7

gionee-elife-s7-photos-1

Ja si duket Samsung Galaxy S7 Paraqitja e iPhone 6 ka rezultuar që Samsung të përjetojë një rënie të madhe të fitimit operativ, më saktësisht deri në masën prej 38%, sa ishte matur të jetë në tremujorin e dytë. Galaxy S6 dhe Galaxy S6 EDGE janë projektuar për ta korrigjuar …

Lexo më shumë