Kreu / Tag Archives: Ja faktorët që ju shkurtojnë jetën

Tag Archives: Ja faktorët që ju shkurtojnë jetën

Ja faktorët që ju shkurtojnë jetën

Ja faktorët që ju shkurtojnë jetën

Ja faktorët që ju shkurtojnë jetën Të qëndruarit ulur për një kohë të gjatë dhe gjumi i tepruar janë dy prej faktorëve kryesorë që ju shkurtojnë jetën. Një grup shkencëtarësh nga Australia, kanë krijuar një listë të re të zakoneve që rrisin rrezikur për të vdekur në moshë të re. …

Lexo më shumë