Kreu / Tag Archives: I ftohti ju ndihmon të bini në peshë

Tag Archives: I ftohti ju ndihmon të bini në peshë

I ftohti ju ndihmon të bini në peshë

I ftohti ju ndihmon të bini në peshë

I ftohti ju ndihmon të bini në peshë Të paturit ftohtë ju ndihmon të bini në peshë. Ky është rezultati në të cilin kanë dalë shkencëtarët e Universitetit të Gjenevës, të cilët zbuluan se të paturit ftohtë ngacmon bakteret në zorrë dhe shkakton një zhvendosje të mikrobeve, që e bën trupit që …

Lexo më shumë