Kreu / Tag Archives: harley davidson

Tag Archives: harley davidson

Nga kjo shtëpizë doli motoçikleta më e fuqishme në botë

motoçikleta më e fuqishme në botë

Nga kjo shtëpizë doli motoçikleta më e fuqishme në botë Është motoçikleta “Harley-Davidson” që njihet si pushtuesi i rrugëve, duke u referuar në jetëgjatësinë dhe fuqinë e saj në rrugë. Motoçikleta më e fuqishme në botë ka filluar të brumoset në vitin e largët 1903, në Milwaukee, Wisconsin nga William …

Lexo më shumë