Kreu / Tag Archives: hapësirë

Tag Archives: hapësirë

SHBA, plane për rikthimin e njeriut në hapësirë

Presidenti Donald Trump do të nënshkruajë sot një direktivë me të cilën urdhëron Administratën Kombëtare të Hapësirës për të rigjallëruar programin e eksplorimit të hapësirës, që synon dërgimin e astronautëve amerikanë në Hënë dhe përfundimisht në Mars. “Presidenti dëgjoi rekomandimet e Këshillit Kombëtar të Hapësirës dhe ka vendosur të ndryshojë …

Lexo më shumë