Kreu / Tag Archives: hajdar shtimja

Tag Archives: hajdar shtimja

Letra e Zuckerberg që i degjeneroi mediat shqiptare

Një mëngjes shqiptarët aktive online u zgjuan me një informacion krejt të paparashikuar: Zuckerbergu i kishte pikë të dobët shqiptarët. Nuk ishte status Facebook-u, as satirë, shqiptarët e lexuan këtë informacion në media serioze, aty ku lexojnë deklarata kryeministrash dhe shkrime investigimi, citojmë Blic. E vërteta është që ky letërkëmbim …

Lexo më shumë