Kreu / Tag Archives: Evropë

Tag Archives: Evropë

14 vjet nostalgji për markat gjermane [video]

14 vjet nostalgji për markat gjermane

14 vjet nostalgji për markat gjermane Kanë kaluar saktësisht 14 vite prej kur bankënotat dhe të hollat e markës gjermane (DM – Deutsche Mark) filluan të hiqen nga qarkullimi për t’ia lëshuar vendin Euros, si valutë e përgjithshme e vendeve të Bashkimit Evropian. Do të kishte vende që nuk do …

Lexo më shumë