Kreu / Tag Archives: Euro

Tag Archives: Euro

Lajme të këqija për të gjithë ata që kanë euro

Edhe pse afati i fundit i pagesës së sigurimeve përfundoi, monedha e përbashkët europiane vazhdon të zhvlerësohet në treg duke shënuar sot nivelin më të ulët të këmbimit për vitin 2017. 1 euro sot këmbehej me 134.93 lekë sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë. Ekspertët e tregut japin si …

Lexo më shumë

14 vjet nostalgji për markat gjermane [video]

14 vjet nostalgji për markat gjermane

14 vjet nostalgji për markat gjermane Kanë kaluar saktësisht 14 vite prej kur bankënotat dhe të hollat e markës gjermane (DM – Deutsche Mark) filluan të hiqen nga qarkullimi për t’ia lëshuar vendin Euros, si valutë e përgjithshme e vendeve të Bashkimit Evropian. Do të kishte vende që nuk do …

Lexo më shumë