Deutsche Deko
Kreu / Tag Archives: dashuria

Tag Archives: dashuria

Ja si ti bëni femrat më të lumtura

femrat më të lumtura

Është i përhapur shumë mendimi që femrat janë qenie të komplikuara. Kështu thonë edhe meshkujt të cilët janë në lidhje të gjata, në mënyrë që nga vetja të bëjnë heroin e madh. Mirëpo, nuk është aq e vështirë ta lumturoni një femër, posaçërisht nëse ia mundësoni gjërat e vogla të …

Lexo më shumë

Dashuria nuk njeh kufi (FOTO)

Dashuria nuk njeh kufi

Thonë që dashuria nuk njeh kufi. As kur në mës janë plot 11044 km udhëtim dhe një diferencë prej 14 orësh. Për ta dëshmuar këtë, një çift gjen një zgjidhje kreative që të qëndrojnë të lidhur duke qenë në dy skaje të ndryshme të botës. Ata tejkaluan mallin për njëri …

Lexo më shumë