E mërkurë , 29 Mars 2017
Kreu / Tag Archives: bursa nderkombetare

Tag Archives: bursa nderkombetare

Kina mbyll bursën, shkak rënia e aksioneve

Kina mbyll bursën

Kina mbyll bursën, shkak rënia e aksioneve Aksionet globale duken të trazuara prej 6 ditësh tashmë, çmimi i naftës ka zbritur në nivele më të ulëta që nga fillim vitet 2000, kjo pasi Jeni kinez ka rënë dhe aksionet gjithashtu me 7 %, duke nxitur frikën e investitorëve në Azi. …

Lexo më shumë