Kreu / Shtypi ditor

Shtypi ditor

 

Shqipëri »

Shtypi ditor në Shqipëri

 1. Gazeta Tema
 2. Sport Ekspres
 3. Gazeta Shqip
 4. Gazeta 55
 5. Koha Jonë
 6. JAVA
 7. Gazeta MAPO
 8. Rilindja Demokratike
 9. DITA
 10. Tirana Observer

 

Kosovë & Maqedoni »

Mediat në Kosovë dhe Maqedoni

 1. Kosova Sot
 2. Gazeta Express
 3. Koha Ditore
 4. Bota Sot
 5. Zëri
 6. Jeta në Kosovë
 7. Lajmpress
 8. BLIC
 9. Gazeta Tribuna
 10. Iliria News Agency

 

Shtypi i huaj »

Të ndryshme ndërkombëtare

 1. BBC
 2. Reuters
 3. CNN
 4. New Yor Times
 5. Der Spiegel
 6. The Sun
 7. The Guardian
 8. Le Monde
 9. USA Today
 10. Helsingin Sanomat

 

Të tjera »

Portale të tjerë

 1. Telegrafi
 2. BalkanWeb
 3. NOA
 4. TIME
 5. Indeks Online
 6. Zhurnal
 7. ikub.al
 8. FAX
 9. Kosova Press
 10. Presheva