Kreu / Shëndet / Ja pozicionet më të rrezikshme në seks

Ja pozicionet më të rrezikshme në seks

kur-duhet-t-euml-pendohemi-p-euml-r-seksin_hdJa pozicionet më të rrezikshme në seks

Në këtë hulumtim, shkencëtarët kanë analizuar pozitat më të rrezikshme në seks. Është vënë në dukje se shumica e pozitave tradicionale janë më të sigurta.

Studiuesit brazilianë gjetën se pozitat e zakonshme seksuale dhe ato më të rrezikshme.

Pozicioni në të cilin një grua Është sipër shkaktoi përqindjen më të madhe të numrit të përgjithshëm të frakturave të penisit.

Gjatë seksit kur gruaja është sipër penisit mund të kontrollojë peshën, por problemet mund të ndodhin kur një grua përjeton një orgazmë, atëherë ajo nuk mund të kontrollojë lëvizjet e saj dhe për këtë arsye mund të jetë e rrezikshme.

Nga ana tjetër, “pozicioni misionar”, ku një burrë është në pozicionin lartë është padyshim pozita më e sigurtë seksuale.

Mjekët nga tre spitalet braziliane konfirmuan një total prej më shumë që 42 raste të frakturave ë penisit në trembëdhjetë vjet. Njëzet e tetë raste janë regjistruar në një marrëdhënie heteroseksuale, katër në një marrëdhënie homoseksuale, pastaj gjashtë në masturbim dhe katër nën rrethana të paqarta.

Autorët deklarojnë se plagët e penisit është shumë e rrallë.

“Qëndrimet më të rrezikshme të seksit janë ato ku gratë kanë pozitën e sipërme. Lëvizjet Kur një njeri është duke kontrolluar shanset janë minimale të një lëndimi”, thonë hulumtuesit.

Mos humbisni

Alarmi i shkencëtarëve: Nëse iu kanë ardhur periodat para kësaj moshe, rrezikoni shumë!

Femrave të cilave iu kanë ardhur periodat që para moshës 12 vjeç janë 10% më …

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.