Kreu / Kuriozitete / Fëmijët dhe kafshët shtëpiake, një dashuri e sinqertë

Fëmijët dhe kafshët shtëpiake, një dashuri e sinqertë

Fëmijët dhe kafshët shtëpiake, një dashuri e sinqertë

Bota e fëmijëve është më e plotë dhe më e magjishme kur ata janë të shoqëri të kafshëve shtëpiake. Andaj, prindër, nëse i keni mundësitë financiare – që shtëpinë tuaj të pasuroni me manarë – mos u mendoni dy herë, sepse, fëmijët tuaj do të jenë shumë më të lumtur.

Për t’iu ndihmuar të kuptoni sa e magjishme është dashuria në mes të vegjëlve tuaj dhe kafshëve shtëpiake, ne kemi përzgjedhur një galeri me 40 fotografi.

Fotografitë dëshmojnë se, kjo dashuri është pa interes dhe pa kushte – sepse kafshët marrin, por dhe më shumë falin dashuri ndaj pronarëve të tyre. Kënaquni me galerinë që ua sjellim në vijim.

femijet kafshet 027±¦±¦ºÍ³èÎïfemijet kafshet 029femijet kafshet 030Little girl with golden retrieverfemijet kafshet 031boys with dogfemijet kafshet 033femijet kafshet 034femijet kafshet 036femijet kafshet 037femijet kafshet 038femijet kafshet 039femijet kafshet 026femijet kafshet 025femijet kafshet 024femijet kafshet 023femijet kafshet 022femijet kafshet 021femijet kafshet 020Blond happy girl with her chihuahua doggy portraitfemijet kafshet 018femijet kafshet 017femijet kafshet 016femijet kafshet 015femijet kafshet 014femijet kafshet 013femijet kafshet 012femijet kafshet 011femijet kafshet 010femijet kafshet 009little girl and boy in the park with a German Shepherdfemijet kafshet 007femijet kafshet 006femijet kafshet 005femijet kafshet 004femijet kafshet 003femijet kafshet 002femijet kafshet 001

Mos humbisni

Bli shtëpi, merr gruan falas… Oferta që do ju bëjë të qeshni me lot

Çfarë do të thoni nëse përmes një shpallje iu ofrohet një shtëpi dhe një grua …

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.