Kreu / Rozë (page 30)

Rozë

Lajme rozë nga bota e vip-ave shqiptare. Lajmet e fundit nga bota e VIP-ave shqiptarë dhe të huaj. Divorce, martesa, skandale dhe çdo gjë tjetër që dihet për VIP-at i gjeni këtu.

Gjithmonë ju ka munduar: Ja pse meshkujt duan heshtje pas seksit

Një ekip neuroshkencëtarësh ka arritur të shpjegojë përse mashkulli hesht kur kryen seks. Pas aktitivetit seksual është e vështirë të zhvillohet një bisedë mes partnerëve. Shpesh herë kjo pauzë është keqinterpretuar si pasojë e indiferencës apo humbjes së interesit. Por në fakt nuk është ashtu. Studiuesit kanë zbulur se, pas …

Lexo më shumë