Kreu / Rozë (page 20)

Rozë

Lajme rozë nga bota e vip-ave shqiptare. Lajmet e fundit nga bota e VIP-ave shqiptarë dhe të huaj. Divorce, martesa, skandale dhe çdo gjë tjetër që dihet për VIP-at i gjeni këtu.

Çfarë femre jeni sipas muajit tuaj të lindjes

Janar Femrat e lindura në muajin janar janë shumë ambicioze, por më tepër serioze dhe konservatore. Femrat e lindura në këtë muaj  priren të jenë shumë kritike, si dhe nuk duan të flasin për ndjenjat e tyre. Ato lejojnë tu afrohen vetëm njerëzve që janë në të njëjtin nivel intelektual me to dhe që ndajnë …

Lexo më shumë

Mesazhi i Google kur e teproni me pornografinë…

filmat porno

Google ka një mënyrë krejt origjinale për të vënë në dukje kur teprohet me diçka, aq më tepër kur bëhet fjalë për pornografinë. Dikush, diku ka vënë re se motori i kërkimit ka një gjuhë të koduar për të të vënë në dijeni të asaj që po bën në shfletuesin …

Lexo më shumë

Si ta kuptoni nëse ju kanë tradhëtuar

Janë disa “detaje” që ju bëjnë të kuptoni nëse e dashura ju ka tradhtuar apo jo: Ju tërheq më shumë: Sa më shumë aktivitete seksuale të ketë një femër, trupi i saj do të prodhojë më shumë feromone, të cilat tërheqin seksin e kundërt. Në fakt, nëse rrini pranë saj …

Lexo më shumë

Gjërat që nuk i dini për seksin

Horoskopi seksual

A mund të ejakulojnë edhe gratë si burrat? A mund të shpërthejnë topet e një mashkulli? A ekziston “vagina me dhëmbë”? ‘Bild” teston disa nga mitet seksuale më të çuditshme dhe sjell një përgjigje nëse janë të vërteta apo jo. “Vagina dentata” Miti i vaginës me dhëmbë është të paktën …

Lexo më shumë