Kreu / Oferta

Oferta

Studime me bursë në Suedi

Afati i fundit i aplikimit: 9 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: kandidatë të shkëlqyer dhe të motivuar me diplomë akademike në nivelin Master Bursa përfshin: studimet me kohë të plotë në një maksimum prej katër vitesh Qendra Antibiotike Uppsala (UAC) njoftoi në vitin 2015 që do të sjellë së …

Lexo më shumë

Kurs falas mbi Sistemet Teknologjike

Në këtë kurs tetë javor, aplikantët do të shqyrtojnë se si sistemet shoqërore, teknologjike dhe të qëndrueshme po ndërveprojnë për të krijuar botën moderne dhe si mund ta përdorni atë njohuri për të krijuar një më të mirë në këtë kurs të kualifikueshëm për kredi. Ky kurs do të fillojë …

Lexo më shumë

Oferta/Kamp veror në Amsterdam

Afati i aplikimit: 1 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë të interesuarit  në anglisht në moshën 16-23 vjeç Përfitimet: strehim falas dhe mundësia për të konkurruar për një nga dy bursa akademike për studime me kohë të plotë Tre shkollat e biznesit në Amsterdam bashkojnë forcat për të …

Lexo më shumë

Njoftim për vend të lirë pune

Organizata GUS Albania, në kuadrin e zgjerimit të aktivitetit të saj në Shqipëri, hap vend të lirë pune për Koordinator të zyrës GUS Albania në Tiranë. Afati i paraqitjes së kandidaturave është deri më datë 20/05/2017. Të gjithë personat e interesuar mund të konsultojnë kriteret e kandidimit në faqen web www.gusalbania.al GUS Albania …

Lexo më shumë

Kurs online falas mbi rreziqet ushqimore

Në këtë kurs dhjetë javor, aplikantët do të mësojnë rreth baktereve, pesticideve dhe rreziqeve shëndetësore të pranishme në ushqim. Ky kurs do të fillojë më 30 maj 2017. Kohëzgjatja: 10 javë Itensiteti: 6-8 orë/javë Tema: Ushqimi dhe ushqyerja Institucioni: Universiteti Wageningen & Research and edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: …

Lexo më shumë

Vendeve të lira pune në Gjermani

vizë pune

Sipas raportit të publikuar nga Instituti për Hulumtime të Punësimit (IAB), Gjermania nuk ka pasur kurrë më shumë vende të lira pune se sa tani. Në tre muajt e parë të vitit 2017 punëdhënësit kërkojnë 1.064 milionë punëtorë, që është 9.000 më shumë se në tremujorin e fundit të vitit …

Lexo më shumë

Shkollë verore në Slloveni

SHKOLLË VERORE NË UNIVERSITETIN E MARIBORIT, NË SLLOVENI Universiteti i Mariborit, në Slloveni hap thirrjen për aplikime për shkollën verore “Solution Design”. Kjo shkollë do të zhvillohet në Universitetin e Mariborit në datat 25 Qershor-8 Korrik dhe do të bazohet në konceptet e mëposhtme: – Learning by doing – Project …

Lexo më shumë

Kurs online falas nga Universiteti i Harvardit

Ky kurs prezanton nxënësit në historinë hebraike si në Venedik ashtu edhe në Angli, në mënyrat në të cilat audienca e Shekspirit mund t’i ishte përgjigjur shfaqjes dhe zhanrit të saj, si dhe historisë së prodhimit të dramës nëpërmjet shekullit të njëzet e një. Fillimi i kursit do të fillojë …

Lexo më shumë

Mundësi studimi me bursë në Universitetin e Bolonjës

Afati i fundit i aplikimit: 29 maj 2017 Kush mund te aplikojë: aplikantët e të gjitha kombësive Bursa përfshin: Shumën bruto vjetore prej 13,600 euro Universiteti i Bolonjës po ofron ciklin e 33-të të programit të bursave PhD për vitin akademik 2017/2018. Universiteti i Bolonjës, i themeluar në vitin 1088, ishte …

Lexo më shumë

Mundësi punësimi si Jurist

Fondi Shqiptar i Zhvillimit do te punesoje nje specialist ne pozicionin Jurist, prane Njesise Juridike. Njesia Juridike (NjJ) Detyra e NjJ është sigurimi i mbeshtetjes ligjore për të gjithë veprimtarinë dhe aktivitetin e FSHZH në përputhje me dispozitat në fuqi, të Ligjit nr. 10130, datë 11.5.2009, “Për fondin shqiptar të …

Lexo më shumë