E hënë , 24 Tetor 2016
Kreu / Aktualitet

Aktualitet

CEZ, KLSH-Gjiknuri, Gjykata e lartë mbyll çështjen

gjiknuri

Çështja gjyqësore mes ish-ministrit të energjitikës dhe KLSH, ka vajtur në fund, të paktën kështu ka vendosur Gjykata e Lartë, duke mos pranuar rihapjen e çëshjtes gjyqësore, e pushuar pak muaj më parë. KLSH paditi Gjiknurin për çështjen CEZ duke e akuzuar se i ka shkaktuar shtetit një dëm në …

Lexo më shumë

Meta në Ishëm, shpërndan 700 leje legalizimi

meta

Ilir Meta mori pjesë në ceremoninë e dorëzimit të 700 lejeve të legalizimit në Ishëm të Durrësit. Në fjalën e tij para banorëve të Ishmit, Meta falënderoi drejtuesit e ALUIZNI-t për punën e madhe që kanë bërë brenda një kohe shumë të shkurtër. “Dua të përshëndes z. Lame, Drejtorin e …

Lexo më shumë

Dervishaj në Ksamil: Brenda nëntorit mbyllen punimet e rrjetit të kanalizimeve

Zv/ministri i Ekonomise Sokol Dervishaj, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka shpallur te hapur tenderin per privatizimin e 4 hidrocentraleve, Bistrica 1, Bistrica 2, Ulzen dhe Shkopetin.

Punimet për ndërtimin e rrjetit të kanalizimeve në zonën turistike të Ksamilit do të përfundojnë brenda muajit nëntor. Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës, Sokol Dervishaj dhe Drejtori Agjencisë Kombëtare të Ujësjellës Kanalizimeve Ardian Alushi inspektuan punimet në kantierin e ndërtimit të rrjetit të kanalizimeve në zonën turistike të Ksamilit. Ministri …

Lexo më shumë